Word lid van KBoom en hardlopen is nooit meer hetzelfde

Hardlopen is booming, maar wij ervaren lopen nét even anders.

KBoom Running Team is voor lopers die niet alleen hardlopen voor een persoonlijk record of om wat gewicht te verliezen, maar voor lopers die voelen dat samen hardlopen betekenisvol is.

Die betekenis laat zich moeilijk in woorden vangen. Trainer Klaas Boomsma pakte vijftien jaar geleden de telefoon om zijn dealer te appen, nu pakt hij zijn telefoon om zijn training op Strava te zetten (of een training de groepsapp te zetten). Een vrijdagavond met drank en drugs is ingeruild voor een zaterdagochtend met een mooie duurloop. Demonen eruit, vreugde erin.

Daarin zit de kiem van KBoom: samen hardlopen voor een goed gemoed, sterke spieren, een hart dat stroomt en gedeelde avonturen.

KBoom ervaring Laura

“Deze trainer geeft je hardloopprestaties en je hardloopbeleving een positieve boost! Je haalt meer uit jezelf dan je voor mogelijk hield, na 15 jaar is er eindelijk progressie zichtbaar! De teamsfeer is prettig en motiverend voor de hele snelle loper, maar de wat minder snelle loper (ikzelf) hoort er ook bij en wordt aangemoedigd door de rest!”

Laura

KBoom ervaring Charlie Thole

“Sinds ik meeloop in KBoom Running Team, heb ik grenzen verlegd en PR's verpulverd. Door het lopen in de groep en de begeleiding van Klaas beleef ik het lopen met nóg meer plezier en zelfvertrouwen. Ik gun iedereen die van lopen houdt zo'n coach en zo'n groep gelijkgestemden om zich heen.”

Charlie Thole

KBoom ervaring Eline Keet

“Vanaf training één al geïnspireerd door de loopvreugde van Klaas. Klaas zag heel snel wat ik kon. Met vertrouwen voor een scherpe tijd gegaan, die ik ook heb behaald. Door zijn loopvreugde en altijd weer scherpe trainingen heb ik het erg naar mijn zin bij KBoom. Het schept een hele goede sfeer en band met de groep lopers. Op naar veel jaren loopplezier bij Klaas met KBoom!”

Eline Keet

KBoom ervaring Sander Meijer

“KBoom staat voor mij voor positieve energie. Ongeacht prestatie niveau is er bij Team KBoom ruimte om te zijn wie je bent en om aan je eigen fysieke en mentale gezondheid te werken, en dat alles onder de bezielende leiding van Klaas Boomsma.”

Sander Meijer

Haak je aan?

Lopers van elk niveau zijn welkom. Of je nu loopt om je ADHD te beteugelen of om je ingewikkelde scheiding een plek te geven of om je zittende leven meer glans te geven of om jarenlang ongezond leven om te keren: bij KBoom Running Team zit je goed.

Grote kans dat een portie loopvreugde je wens om harder te lopen aanwakkert. Dat is mooi, want hoewel een PR geen doel op zich is, houden we er wel van om grenzen te verleggen. Het goede nieuws: dat kan ook prima ná je vijftigste.

Kies een lidmaatschap dat bij je past en meld je aan

Word Lid van KBoom: Lidmaatschap Boom

Lidmaatschap
Boom

Wil jij lid worden van KBoom, zonder wedstrijdlicentie? Kies voor lidmaatschap Boom. Je hoort bij de loopfamilie, je bent erbij als we twee keer per jaar een clubdag hebben én op Strava zit je in de KBoom-groep. Inclusief boek Ren voor je leven van Klaas.

€ 50 /jaar

Word Lid van KBoom: Lidmaatschap Bos

Lidmaatschap
Bos

Word lid van KBoom en profiteer van een wedstrijdlicentie. Met de wedstrijdlicentie van KBoom kun je meedoen aan het NK (ook handig om vooraan te staan) en sta je bij de Damloop in het eerste vak. Inclusief wedstrijdlicentie, twee clubdagen, Strava KBoom groep, kudo's en veel loopplezier.

€ 85 /jaar

Word Lid van KBoom: Lidmaatschap Woud

Lidmaatschap
Woud

Word lid van KBoom en profiteer van een wedstrijdlicentie. Met de wedstrijdlicentie van KBoom kun je meedoen aan het NK (ook handig om vooraan te staan) en sta je bij de Damloop in het eerste vak. Inclusief wedstrijdlicentie, twee clubdagen, Ren voor je leven, online schema's, Strava KBoom groep, kudo's en veel loopplezier.

€ 175 /jaar

KBoom ervaring Koen Derks

“De KBoom running community helpt mij bij alle facetten van het rennen. Wekelijkse intervaltrainingen, beter en sneller rennen (iedereen breekt PRs), mooie hardloopevents, tot de kleine vragen als welke schoenen zijn goed voor lange duurlopen of wat eet ik voor een hardlooprace; KBoom maakt het hardlopen zo veel leuker voor mij.”

Koen Derks

KBoom ervaring Isabel Pahud

“Toen ik begon met trainen voor een halve Ironman attendeerde een vriend mij op team KBoom. Iedereen is welkom, houdt van lopen en van diep gaan vertelde hij. De eerste dinsdag van het nieuwe jaar liep ik een keer mee en sindsdien ben ik verkocht. Klaas weet ons te motiveren en inspireren met diverse trainingen, zijn positiviteit en liefde voor het lopen. Sinds januari ren ik niet alleen veel harder, maar ook met veel meer plezier. Dank Klaas!”

Isabel Pahud

KBoom ervaring Tim Konijn

“Het enthousiasme waarmee Klaas hardlopen heeft weten te integreren in m’n niet zo gezonde levensstijl is ongekend. Of je nou voor een 5K traint of een marathon binnen 3 uur wilt lopen, Klaas vindt het allemaal prachtig en zijn aandacht is onverminderd aanwezig. Schema’s zitten goed in elkaar en worden aangepast waar nodig of waarvan hij denkt dat het voor jou als loper beter aansluit.”

Tim Konijn

KBoom ervaring Jeffrey Duyvestein

“Klaas weet als coach heel goed hoe hij het beste naar boven kan halen in elke atleet. Ongeacht welk niveau neemt hij het doel uiterst serieus en staat loop plezier voorop. Ik heb Klaas leren kennen als een rustige man die op de achtergrond goed analyseert wat de vorderingen zijn van al zijn atleten binnen de groep. Het feit dat Klaas bij mijzelf voorstelde om ook eens ergens anders te gaan kijken voor hardloop begeleiding vind ik dat Klaas een complete trainer maakt. Hij geeft om mijn vooruitgang niet om zijn coach resultaten. I love Klaas.”

Jeffrey Duyvestein

KBoom Running Team

KBoom Running Team

Klaas Boomsma

KBoom Running Team - Instagram KBoom Running Team - Facecbook

KBoom Running is als vereniging geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 92287301 met als vestigingsadres Bos en Lommerweg 173 A, 1055DS Amsterdam.

Privacybeleid