Loopgroep Amsterdam: Team KBoom


Loopgroep Amsterdam: Team KBoom

In mei begon 2018 ik met een marathonprogramma van 20 weken. Zeven lopers vertrouwden me genoeg om ze naar een najaarsmarathon te trainen. En dat ging goed! Het grootste deel van dat groepje trainde verder voor een tweede marathon, sommige lopers ook nog voor een derde en ondertussen groeide de trainingsgroep. Een van de lopers bedacht een naam: KBoom Running.

Inmiddels bestaat Team KBoom uit een groep van enige tientallen lopers. We trainen twee keer per week, meestal in het Vondelpark. Met hele mooie resultaten. Iedereen die regelmatig meetraint wordt sneller. Dat kunnen we inmiddels wel vaststellen. We doen regelmatig mee met wedstrijden van 5 kilometer tot aan de marathon. Da’s mooi, maar het mooiste KBoom-effect is toch wel dat we ontzettend veel lol beleven aan het lopen, aan het lopen met deze groep.

Meetrainen? Als je een 10 kilometer kunt lopen onder de 50 minuten, kun je meetrainen. Een abonnement kost 35 euro per maand. Voor dat bedrag kun je iedere dinsdag en donderdag meetrainen.

Wil je meer informatie of aansluiten bij bij Team KBoom? Stuur een bericht naar trainer Klaas Boomsma!

Stuur een bericht..